KAMPANJ

Söker du tryckeri i Örebro? Välkommen till Trio Tryck AB

Kampanj rollup


Under augusti har vi kampanj på vår standardrollup

Komplett rollup inklusive tryck och väska. Hämtas hos oss eller skickas (bud Örebro tätort 130 kr).

Kampanjpriser augusti 2018

1 st för 850 kr / st

2 st för 825 kr / st

3 st för 800 kr / st

4 st för 775 kr / st

Moms tillkommer på alla priser.

Avser produktion från tryckfärdigt original.

Normalpris 1390 kr + ev. frakt.


Vår standardrollup har bildformatet 85 x 200 cm. Du behöver inte lägga till något utfall uppåt eller åt sidorna. Däremot är det bra om bilden går ned c:a 5 cm i kassetten i underkant så att det inte glipar då våden är uppdragen. Vi hjälper gärna till att formge och göra original till din rollup om du vill.


Kassetten är gjord i relativt stadig aluminium och av god kvalité. Rollupen levereras i en väska som skyddar vid transport. Kom gärna förbi och känn på våra rolluper eller kontakta oss om du har frågor.


Mer om rolluper

Rollupen består av en kasset innehållande en bildvåd som man drar upp. Ungefär som en omvänd rullgardin. Bilden hålls uppe av en stång som fästs i kassetten samt i en list i bildens överkant.


Att sätta up en rollup tar mindre än en minut och underlättas genom att luta rollupen rejält så att man slipper att sträcka sig när man ska fästa bildvåden i överkant av pinnen. Under kassetten sitter oftast två st stödfötter som man vrider ut så att den står stadigt. Vid transport ligger våden väl skyddad i kassetten.


Standardformatet på våra rolluper är 85x200 cm.

Vi har även rolluper i måtten: 60x205 cm, 85x225 cm, 100x225 cm, 125x225 cm samt 150x225 cm. På dessa kan höjden varieras med en ställbar stödpinne.


Originalet för rollupen görs lämpligtvis som en pdf. Det är viktigt att använda skarpa bilder som håller att dras upp. Ju högre upplösning desto bättre men man bör inte gå under 150 dpi.

Kontaktperson:

Janne Vidbark, säljare

janne@triotryck.se

019-20 74 32