TRYCKSAKER

Söker du tryckeri i Örebro? Välkommen till Trio Tryck AB

Trycksaker – ett naturligt sätt att kommunicera


VISITKORT (klicka för mer information)

Ett viktigt verktyg för säljare är att ha snygga visitkort. Varje dag trycker vi tusentals visitkort. Vi hjälper er gärna med tryck och formgivning!

KALENDRAR (klicka för mer information)

En snygg kalender pryder din kunds vägg och ger dej reklam i minst ett år!


AFFISCHER

Affisch (poster) trycks på bestruket eller obestruket papper av hög kvalitet. Standardformat för affischer är: A3 (297x420 mm), A2 (420x 594 mm), 50x70 cm, 70x100cm. Men självklart kan du beställa unika format.

BLANKETTER

Fortfarande används mycket blanketter. Blanketter levereras i blankettset eller i block. Självklart kan ni få dem numrerade och perforerade. Eftersom vi är Svanencertifierade använder vi endast självkarbonerande papper.

BÖCKER

Oavsett om ni är ett bokförlag som önskar en upplaga på kanske 100 000 ex, eller om du som privatperson vill ge ut dina memoarer i bokform till din familj så har vi lösningen. Välj mellan mjuk eller hård pärm.

BROSCHYRER

En broschyr är en trycksak bestående av åtta eller fler sidor, som binds tillsammans genom ryggklammer eller limbindning. Broschyrer kan till sitt innehåll utgöras av reklam, produktinformation eller liknande, men även tidningar är enligt den tekniska definitionen broschyrer.

DIREKTREKLAM

Direktreklam är reklam som skickas direkt till mottagaren. Vi erbjuder adressering direkt på er trycksak. Kontakta oss för offert för er direktreklam.

ETIKETTER

Etiketter finns i en mängd olika standardformat. Skulle ändå inte det format ni önskar finnas, så tillverkar vi ditt format. Välj mellan svartvit- eller 4-färgstryck.

FOLDRAR

En folder är ett enda ark papper som viks till flera sidor (medan en broschyr är flera ark papper som häftas i ryggen).

KUVERT

Vi trycker kuvert med både offset- och digitaltryckteknik. Detta gör att vi alltid kan erbjuda ett mycket bra pris, vare sig det är stora eller små upplagor.

MAPPAR

Den klassika dokumentmappen är en väldigt populär produkt hos våra kunder. Det finns en mängd möjligheter med unika stansningar, snoddar i era profilfärger osv. Vi hjälper er gärna med formgivning av er unika mapp.

TIDNINGAR

Låt oss hjälpa er med personal-, medlems- eller kundtidningen. Vi hjälper er gärna med adressering och distribuering om ni önskar.


Kontaktperson:

Janne Vidbark, säljare

janne@triotryck.se

019-20 74 32


Offertförfrågan – trycksaker

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja tack!
Nej tack!